IT Distribucija s osobnošću

Totemo encription gateway

izašla je nova zakrpa za totemomail® 6.0 i 7. Aktualne verzije su totemomail® 6.0 b799 i totemomail® 7 b410. One sadrže sljedeće sigurnosne promjene:

 

 • PGP particionirano dekodiranje se više nemože iskoristiti za spajanje nepovezanih dijelova.
 • Sigurnosni pokazatelji označavaju i djelomično potpisane poruke.
 • PDF-ovi koji su kriptirani s veličinom ključa od 128 bita sada koriste AES umjesto RC4.

 

Zakrpe možete pronaći na totemodata® sustavu (https://data.totemo.com/) u mapama “_totemomail_patches / tm_patch_6.0_b799_SecurityHotFix” i “_totemomail_patches / tm_patch_7_b410_SecurityHotFix”. Ako još niste korisnik totemodata®, dodatno ćete primiti obavijest s pristupnim informacijama. Imajte na umu da korisnik totemomail® baze podataka mora imati dozvolu za izradu tablice kako bi uspješno primijenio ovo ažuriranje.

 

Pažljivo pročitajte napomene o izdanju i upute za instalaciju, a u slučaju bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Altaro VM Backup 8.1

Altaro VM Backup verzija 8.1 je dostupna. Novost u Altaro VM Backup verziji 8 je funkcija optimizirane replikacije putem WAN-a, koja korisnicima omogućuje da se vrate i pokrenu stroj u minimalnom vremenskom razdoblju. Ova funkcija je dostupna u Unlimited Plus izdanju proizvoda i trenutno dostupna samo za Hyper-V platformu, ali uskoro će biti dostupna i za VMware. Više o Altaro VM Backup 8.1 verziji doznajte u priloženom videu.

Secret Server verzija 10.6

Secret Server verzija 10.6 je dostupna za korištenje. Nova verzija Secret Server proizvoda dolazi sa potpuno novim korisničkim sučeljem i nekoliko novih funkcija:

 

 • Workflows
 • Advanced session recording
 • Teams
 • FIDO2 (YubiKey) Authentication
 • Launcher Compatibility
 • Telemetry
 • Remote Password Changing
 • SDK
 • RabbitMQ Helper

 

Osim novih funkcija integrirano je i niz poboljšanja. Detaljne informacije o SecretServer 10.6 verziji možete pronaći OVDJE

Totemo enkripcija e-pošte

Objavljena je nova beta verzija nadolazeće totemomail® verzije 7. Ako ste zainteresirani za istraživanje i testiranje ove rane verzije, pozvani ste da je instalirate u Vašem testnom okruženju. Na našem totemodata® sustavu (https://data.totemo.com/) u mapi “tm7_beta /” možete pronaći dvije nadogradnje. Prva, totemomail® 6.0 nadogradnja je potrebna da bi totemomail® bio JDK11 kompatibilan. I konačno, stvarna se migracija može započeti s nadogradnjom s oznakom totemomail® 7.

Pažljivo pročitajte upute za instalaciju.

 

Napomena:

Ovo beta izdanje nije spremno za produkcijska okruženja i predlažemo da ga isprobate u testnom okruženju!

Altaro office365 Backup

Altaro office365 Backup je rješenje namijenjeno pružateljima usluga. Omogućava sigurnosnu pohranu office365 računa na unaprijed definirani prostor za pohranu koji se nalazi u Azure oblaku. Ono što razlikuje Altaro od drugih rješenja na tržištu je što je prostor za pohranu potpuno besplatan. Korisnik plaća samo mjesečnu naknadu za korištenje Altaro office365 Backup platforme. Više o Altaro office365 Backup rješenju doznajte u priloženom videu.

<< < Stranica 1 od 3 > >>