Distribucija s osobnošću

DriveLock - Enkripcija USB uređaja

DriveLock nudi nekoliko opcija kada je enkripcija u pitanju. Moguće je enkriptirati cijele diskove, određene direktorije ili datoteke. Enkripcija diskova se može koristiti u kombinaciji s preboot autentikacijom za kontrolu pristupa i zaštitu podataka na računalima ali isto tako možemo koristiti i enkripciju podataka na prijenosnim medijima kako bi zaštitili podatke koji se koriste izvan organizacije. U ovom video možete vidjeti kako s DriveLock rješenjem možete napraviti enkripciju USB uređaja i kako kasnije možete pristupiti enkriptiranim podacima s lokalnih računala ili s računala izvan vašeg sustava.

DriveLock upravljački centar - DCC

Drivelock upravljački centar služi za analizu izvješća i upravljenje agentima. Omogućava forenziku i kreiranje grafičkog prikaza statistike. O ovom videu je osim Drivelock upravljačkog centra prikazan također i postupak Troubleshootinga.

DriveLock - Osnovne informacije i instalacija

Vrijeme je da Vam predstavimo i novi proizvod u Nestec portfoliju. DriveLock je rješenje za zaštitu sustava od sigurnosnih propusta. Radi se o platformi koja omogućava niz naprednih i inovativnih tehnologija za zaštitu sustava. Rješenje omogućava:

 

  • enkripciju tvrdih diskova, datoteka i direktorija pomoću korisničkih certifikata za lokalne korisnike i prijenosna računala,
  • kontrolu aplikacija prema njihovoj ekstenziji, putanji ili hash vrijednosti,
  • kontrolu korištenja datoteka prema njihovom tipu,
  • kontrolu korištenja I/O uređaja,
  • kontrolu uređaja (računala, radne stanice, mobilni uređaji itd.),
  • web zaštitu za lokalna računala i računala izvan Vaše mreže,
  • Pregled sustava i nadogradnji (Asset management),
  • Forenziku i izvještavanje,
  • Kontrolu pristupa podacima i anonimizaciju.

 

U priloženom videu nalaze se osnovne informacije o DriveLock proizvodu i prikazan je postupak instalacije rješenja.

DriveLock Management Console - DMC

Drivelock konzola za upravljanje omogućava centralno upravljanje i komunikaciju s DriveLock agentima unutar Vašeg sustava. Predstavlja centralnu lokaciju za kreiranje svih pravila, konfiguraciju enkripcije podataka i certifikata za povrat podataka, definiranje listi dopuštenih i zabranjenih aplikacija (whitelist & blacklist), analizu i forenziku, help desk i niz drugih opcija. Pojedinosti o DriveLock konzoli za upravljanje možete vidjeti u priloženom videu.

Altaro VM Backup - instalacija

Postupak instalacije i osnovne informacije o Altaro VM Backup proizvodu.

<< < Stranica 2 od 3 > >>