Zaštita podataka u pokretu

totemo sigurnosna rješenja namijenjena su zaštiti elektroničke pošte, kontrolu i zaštitu prijenosa podataka i zaštiti mobilne komunikacije. Rješenja su namijenjena tvrtkama odnosno korisnicima svih veličina. totemo koriste javne ustanove, državne institucije, telekomunikacijske tvrtke i niz drugih korisnika diljem svijeta. S totemom Vaša e-pošta i podaci koje razmjenjujete su zaštićeni i povjerljivi, bez obzira na Vašu lokaciju i uređaj koji koristite.

Štitimo Vašu elektroničku
komunikaciju.

Email | Prijenos datoteka | Mobilni uređaji

Poslovni procesi i komunikacija se baziraju na podacima

Svi prijenosa podataka između internih i vanjskih komunikacijskih partnera, različitih sustava unutar organizacije i komunikacijskih procesa u poslovnim mrežama se prate i bilježe, što ih čini potpuno transparentnima. To olakšava usklađivanje s trenutnim propisima i zakonima o zaštiti podataka kao što su GDPR, SOX, HIPAA i PCI DSS. S totemo rješenjima svaka tvrtka je spremna na reviziju i provjere.


  • totemo mail
  • totemo mail
  • totemo mail

totemo MAIL®

totemomail® Internal Encryption modul zadužen je za šifriranje internog prometa e-pošte. Inovativna tehnologija je međunarodno patentirana i jedina na tržištu koja ne zahtijeva instalaciju dodataka ili dodatnih softverskih komponenti. Također pokriva i ne tako očitu komunikaciju putem e-pošte između poslovnih aplikacija.

totemo DATA®

Omogućava razmjenu datoteka između više osoba bez obzira radi li se o spontanoj razmjeni ili suradnji na projektu. Štoviše, totemodata® služi kao središnje čvorište za prijenos datoteka između sustava unutar organizacije ali i između različitih tvrtki.

totemo MOBILE®

Šifriranje i dešifriranje poruka e-pošte u pokretu kao i kad ste u uredu. Možete jednostavno dijeliti velike datoteke s kolegama i osobama izvan Vaše organizacije. Uz totemomobile® Vaš pametni telefon ili tablet je sve što Vam treba za sigurnu i povjerljivu komunikaciju.


10 Best Practices for Email Encryption

totemo BLOG nudi niz korisnih članaka i informacija na temu zaštite i enkripcije podataka u pokretu. Također možete pronaći i 10 najboljih praksi koje bi tvrtke trebale uzeti u obzir prilikom odabira i implementacije rješenja za šifriranje e-pošte.


Sigurna email komunikacija s enkripcijom i Anti-Malware zaštitom

Email komunikacija je posebno osjetljiva kada je gubitak podataka u pitanju. Tko želi presresti podatkovni promet može to učiniti bez velikih napora. To naravno zahtjeva veću sigurnost komunikacije za sve tvrtke i institucije, bez obzira na njihovu veličinu ili branšu. Korištenje pouzdanog rješenja za razmjenu osjetljivih podataka putem e-pošte je zato od velike važnosti. totemomail® zadovoljava FIPS 140-2 standard i pomaže u provođenju strogih sigurnosnih pravila kao i evidenciji svih razmjena podataka za potrebe revizije. Također nudi i podršku za mobilne uređaje.


Centralna platforma za razmjenu podataka sa širokim spektrom primjena

Podaci pokreću poslovne procese. Međutim, ako ti podaci završe u pogrešnim rukama, mogu uzrokovati veliku financijsku štetu, kao i štetu ugledu tvrtke. totemodata® je jednostavno rješenje koje jamči povjerljivost, integritet i vjerodostojnost podataka u bilo kojem scenariju i bilo kojoj industriji. Svi prijenosi podataka unutar organizacije, između vanjskih partnera, organizacija ili poslovnih sustava se prate i bilježe.


Enkripcija e-pošte i sigurno dijeljenje podataka u pokretu

Današnje tvrtke nude svojim partnerima i klijentima fleksibilne usluge najviše kvalitete. Da bi mogli bilo gdje i u bilo kojem trenutku zadovoljiti svoje potrebe, oni također promiču sigurnu mobilnu komunikaciju svojih zaposlenika. totemomobile® podržava tvrtke u ovom nastojanju i nudi oslonac kroz sigurnost i jednostavnost primjene totemo rješenja za mobilnu komunikaciju.

Gurui industrije?

totemo rješenja nisu specifično vezana uz određenu industriju, ona su univerzalno primjenjiva. To je zato što e-poštu i prijenos podataka koriste tvrtke i organizacije u svim branšama. Naravno svaka industrija ima svoje prepoznatljive osobine. To može biti specifičan protokol prijenosa ili određeni zahtjev za sukladnost. totemo uzima u obzir te specifičnosti, no to ne znači automatski da su gurui industrije, jer tko bi bolje znao Vašu industriju od Vas samih. totemo su gurui kriptografije i frikovi za IT sigurnost sa sluhom za potrebe njihovih korisnika. Naravno rado će podijeliti svoje iskustvo i reference iz Vaše industrije u nadi kako ćete se i Vi jednog dana naći na tom popisu. - REFERENCE -

 

  • altaro
  • altaro
  • altaro
  • altaro
  • altaro
  • altaro

 

 

totemomail® Video Demo Use Case 1 "Onboarding"

Datum objave: 04.10.2018 11:33:03

totemomail® Video Demo Use Case 2 "Message Tracking"

Datum objave: 04.10.2018 11:32:36

totemomail® Video Demo Use Case 3 "Audit Trail & Reporting"

Datum objave: 04.10.2018 11:32:09

totemomail® Video Demo Use Case 4 "Large Attachments"

Datum objave: 04.10.2018 11:31:37

totemomail® Video Demo Use Case 5 "Mobile Devices"

Datum objave: 04.10.2018 11:30:59