Zaštita E-mail sustava

Email je jedan od najpopularnijih načina širenja štetnog sadržaja. Dovoljan je trenutak nepažnje i Vaš sustav je kompromitiran. Za adekvatnu zaštitu je potrebna konstanta edukacija i podizanje svjesnosti zaposlenika, ali i rješenje koje je sposobno zaštititi Vas od najmodernijih prijetnji.

GFI MailEssentials - Blokirajte štetni sadržaj i zaštitite Vaš email sustav.

Snažan anti-spam

Ovo, VBSpam certificirano rješenje koristi više anti-spam filtera među kojima i SpamRazer tehnologiju, Greylisting, filtriranje na bazi reputacije IP adresa, Bayesian filtering i niz drugih naprednih tehnologija koje mu omogućavaju razinu detekcije višu od 99% sa minimalnom količinom pogrešno detektiranih poruka osiguravajući vam tako nesmetanu poslovnu komunikaciju. DOZNAJ VIŠE o anti-spam modulima.

Više antivirusnih modula

Kombinacijom nekoliko različitih anti-virusnih modula drastično smanjujemo vrijeme potrebno za zaprimanje najnovijih antivirusnih definicija što nam omogućava brz odgovor na najnovije prijetnje. Svaki od modula koristi svoje funkcije i metode detekcije tako da u svakom trenutku imate maksimalnu zaštitu vašeg okruženja. Antivirusni moduli koji su uključeni u rješenje su Avira, Bitdefender, Kaspersky, Cyren i Sophos. DOZNAJ VIŠE o antivirusnim modulima.

Nametnite pravila vezana uz sadržaj poruka

Granularan, korisnički baziran pristup kreiranju pravila daje vam mogućnost kontrole sadržaja koji dolazi i odlazi iz vašeg sustava putem e-mail poruka. Ova funkcionalnost se bazira na tipovima datoteka, provjeri sadržaja i često korištenih riječi ili izraza štiteći tako vašu tvrtku od širenja povjerljivih podataka i ujedno garantirajući da ste u skladu sa sigurnosnim propisima.

 

Dodatne prednosti

Jednostavnost upravljanja

Korisnici mogu označiti poruku kao spam koristeći se Spamtag Outlook dodatkom, pristupiti blokiranim porukama bez potrebe za intervencijom administratora i postaviti vlastite liste blokiranih i dopuštenih poruka.

Zaštita e-mail komunikacije

Zaštitite se od prijetnji prenošenih e-mail porukama pomoću nekoliko različitih anti-spam filtera i do pet različitih antivirusnih modula. Možete uključiti/isključiti određene module sukladno Vašim potrebama.

Upravljanje e-mail porukama

Jedinstveno web-sučelje vam pruža mogućnost upravljanja e-mail porukama s centralne lokacije, a na raspolaganju vam stoje i dodatni alati poput dodatka za skidanje poruka s POP3 računa, nadzor e-pošte i disclaimer alata.

Sigurnosne preporuke

Povećajte Vašu produktivnost kontrolom sadržaja e-pošte. Blokirajte neželjenu razmjenu video sadržaja i uklonite rizik od slučajnih propusta i neželjene distribucije povjerljivih podataka.

Exchange Anti-Spam, Antivirus & Security Software Solution for Microsoft Exchange Email Server

Datum objave: 30.04.2018 13:46:13

Step by step guide | GFI MailEssentials

Datum objave: 30.04.2018 13:44:56