Digitalizacija i automatizacija Fax sustava.

GFI

Povećajte učinkovitost i produktivnost

GFI FaxMaker vam može donijeti znatne uštede na troškovima rada, poboljšati radne procese i povećati učinkovitost i produktivnost. Povećava sigurnost i zaštitu poslovnih informacija i u potpunosti je kompatibilan s postojećim aplikacijama i sustavima. Vrijeme čekanja na primljene faks poruke ispred faks uređaja je stvar prošlosti.

Iskoristite postojeće aplikacije

Proširite način primjene vaših postojećih aplikacija bez potrebe za dodatnim troškovima ili skupocjenim treninzima. Rezultat: viša razina produktivnosti i manji operativni troškovi. Faks poruke kreirane sa GFI FaxMaker proizvodom poboljšavaju poslovnu komunikaciju kroz profesionalniji izgled vaših faks poruka.

GFI
GFI

Poboljšajte vaše poslovne procese

Već u startu, GFI FaxMaker omogućava korisnicima brzo i jednostavno slanje i zaprimanje faks poruka izravno sa njihovih radnih površina. Bez obzira radi li se o faks porukama kreiranim u aplikacijama za obradu teksta ili putem e-mail klijenta, brojevi se mogu izabrati iz vašeg postojećeg imenika ili unijeti ručno. Kao rezultat, vaša faks komunikacija je puno kraća, učinkovitija i bolje organizirana.

 

Dodatne prednosti

Usklađenost sa propisima

Automatsko usmjeravanje dolaznih poruka izravno na njihova odredišta garantira da niti jedan faks neće završiti u pogrešnim rukama. To vam garantira dodatnu razinu zaštite povjerljivih informacija.

Smanjenje operativnih troškova

Za jedan ručno poslani faks potrebno vam je 10 minuta. Ukoliko šaljete i zaprimate veće količine faks poruka taj broj vrtoglavo raste. Uštedite na vremenu i prepustite slanje i zaprimanje faks poruka GFI FaxMaker proizvodu.

Slanje sa bilo koje lokacije

Email-to-fax i fax-to-email tehnologija omogućava vam pristup vašem faks sustavu s bilo koje lokacije. Ako imate pristup vašem e-mail klijentu imate pristup i faks sustavu.

Ekološki osviješten faks sustav

Za e-faks vam nije potreban papir. To vam osim sigurnosti i učinkovitosti, daje mogućnost da smanjite potrošnju papira, povisite razinu ekološke osviještenosti i smanjite svoj utjecaj na okoliš.

How to send and receive faxes with GFI FaxMaker

Datum objave: 02.05.2018 11:35:49

How to install GFI FaxMaker

Datum objave: 02.05.2018 11:35:21

Step by step guide | GFI FaxMaker

Datum objave: 02.05.2018 11:34:50