Nadzor i upravljanje događajima

GFI

Analiza zabilježenih podataka u svrhe sigurnosnih propisa

Kvalitetne sigurnosne strategije uključuju nadgledanje događaja u stvarnom vremenu u potrazi za sigurnosnim događajima i periodičnu analizu evidentiranih događaja koji se odnose na sigurnost sustava. To vam pruža mogućnost detekcije i brzog saniranja sumnjivih aktivnosti. Nadgledajte pravila, mehanizme (kao npr. autorizacija), aktivnost i aplikacije (IDS,IPS,Vatrozid...) u stvarnom vremenu.

Nadgledanje kompletne IT infrastrukture

Neplanirani kvarovi sustava variraju od manjih smetnji do velikih katastrofa. Pratite dostupnost, funkcionalnost, performanse i korištenje vaši IT resursa, sve od mrežnih uređaja, radnih stanica, servera do aplikacija, poslovanja i mrežnih protokola.

GFI
GFI

Konsolidacija podataka

Većina sigurnosnih standarda povezanih uz regulaciju i sigurnost podataka zahtijevaju upravljanje svim važnim događajima, prikupljanje, konsolidaciju i pohranu navedenih izvješća kako bi se tvrtke mogle zaštititi od odgovornosti za moguće sigurnosne propuste. GFI EventsManager omogućava tri razine konsolidacije podataka dostupne kroz proces dvostruke autentikacije, mogućnost provođenja forenzičkih istraga i detaljna izvješća u svrhe usklađenosti s propisima.

 

Dodatne prednosti

Izgradite povjerenje

Poboljšajte sigurnost i unaprijedite zaštitu sustava kontrolirajući, detektirajući i analizirajući sve sigurnosne incidente u vašem okruženju.

Produktivnost

Smanjite troškove i poboljšajte produktivnost vašeg IT odjela automatizacijom upravljanja IT resursima.

Usklađenost

Uskladite se sa SOX, PCI DSS, HIPAA, FISMA i drugim sigurnosnim propisima i pravilima.

Izbjegnite kvarove

Nadzirite vaš mrežni sustav, servere i zapise događaja. Automatizirajte detekciju i uklanjanje kvarova i sigurnosnih propusta.

GFI EventsManager Demo

Datum objave: 02.05.2018 11:31:48