Arhiviranjem do produktivnosti i lakšeg upravljanja

GFI

Arhivirajte e-poštu, datoteke i kalendare

GFI Archiver rješenje arhivira e-mail poruke, datoteke i kalendare. File Archiver Assistant (FAA) omogućava vam dijeljenje datoteka među korisnicima i pohranu na centralnoj lokaciji bez potrebe za korištenjem prostora u oblaku.

Arhiviranje u svrhe usklađenosti s propisima

Uklonite pravne rizike. Arhivirajte e-mail poruke i priložene datoteke u njihovom izvornom stanju, bez mogućnosti naknadne izmjene sadržaja, kako bi bili u skladu s propisima te u svrhe internih i sličnih istraga.

GFI
GFI

Prepoznajte probleme u poslovanju

Vaša arhiva je nevjerojatan izvor poslovnih informacija. Prepoznajte sve zakonske rizike i upravljajte razinom produktivnosti uz pomoć informacija dobivenih iz MailInsights izvješća. Jednim klikom miša možete vidjeti koliko vašim zaposlenicima treba vremena da odgovore na upite vaših klijenata, s kim najčešće komuniciraju i u koje svrhe te koriste li neprimjerene izraze u poslovnoj komunikaciji.p>

 

Dodatne prednosti

Povrat podataka

E-mail povijest vaših korisnika i stare verzije datoteka su uvijek dostupne za brz i jednostavan povrat putem GFI Archiver sučelja.

Smanjite rizik

S GFI Archiver proizvodom možete biti sigurni da su sve e-mail poruke uredno pohranjene i da su u njihovom izvornom obliku.

Smanjite troškove

Uštedite na troškovima prostora za pohranu podataka spremajući samo jednu centralnu kopiju e-mail poruka s njihovim privitcima. Smanjite zahtjeve za prostorom pomoću kompresije sačuvanih podataka.

Napredna pretraga

Svaka poruka, privitak i datoteka se automatski indeksiraju prije arhiviranja omogućavajući vam tako brzu i jednostavnu pretragu.

GFI Archiver 2014

Datum objave: 02.05.2018 11:42:15