Mobile Device Management

Tableti i pametni telefoni mijenjaju način na koji radimo. Povezivanje i suradnja u pokretu, pristup podacima s bilo koje lokacije i u bilo koje vrijeme su od ključne važnosti. Takav zaokret donosi niz pozitivnih promjena kao što je povećana produktivnost i brz razvoj poslovanja, ali ujedno predstavlja i određeni rizik. Potrebno je adekvatno zaštititi sustav i osjetljive podatke od mogućih sigurnosnih propusta. AppTec MDM nudi potpunu kontrolu uređaja i provedbu sigurnosnih politika na razini organizacije. Bez obzira da li se radi o uređajima u vlasništvu organizacije ili osobnim uređajima zaposlenika. AppTec MDM omogućava granularnu provedu sigurnosnih pravila i zaštitu sustava i podataka u sukladnosti sa zahtjevima sigurnosnih regulativa.

Vodeća Unified Endpoint Management platforma.

Nadzor, upravljanje i zaštita mobilnih uređaja.

AppTec MDM - Jednostavno rješenje za kompleksne probleme

APPTEC360 sveobuhvatna funkcionalnost i kontrola upravljanja mobilnim uređajima daleko su iznad konvencionalnih MDM alata. Mobilni uređaji na svim operativnim sustavima (iOS, Android, Windows) mogu se pouzdano kontrolirati, zaštititi i upravljati tijekom svih zamislivih scenarija upotrebe. AppTec rješenje se jednostavno prilagođava potrebama organizacije. Zaštita e-pošte, sigurnost bazirana na certifikatima, razdvajanje privatnih i korporativnih podataka kao i niz drugih sigurnosnih postavki dostupne su izravno iz APPTEC360 EMM konzole. Mobile Device Management (MDM) krojen prema Vašim potrebna, to je upravo ono što AppTec pruža.

Data Loss Prevention (DLP)

Usprkos svim prednostima koje su tvrtke ostvarile prilikom korištenja kompleksnih aplikacija na mobilnim uređajima i tabletima, rizik od gubitka osjetljivih korporativnih podataka je znatno porastao. Rizik nije ni u kojem slučaju povezan sa sigurnosnim propustima ili slabostima vezanim uz određeni operativni sustav. AppTec ima odgovor na te kompleksne zahtjeve kroz svoje DLP funkcionalnosti koje štite korporativne podatke bez diranja u osobne podatke zaposlenika koji se nalaze na navedenim uređajima. Svi ugroženi podaci mogu biti obrisani s uređaja, svi podaci koji se prenose su šifrirani a centralno upravljanje lozinkama osigurava zaštitu od Brute-Force napada.

Digital Signage & Kiosk Mode

Digitalno potpisivanje je idealan način kako predstaviti proizvode i usluge na bilo kojoj javnoj lokaciji. Posebne ponude ili lista proizvoda i usluga mogu se prikazati na digitalnim ekranima ili tabletima i dopustiti korisnicima jednostavan pristup i pregled sadržaja. U ovom slučaju implementacija sigurnosnih postavki pristupa odnosno ovlaštenih korisnika reducira se na jednu aplikaciju. Pristup dodatnim aplikacijama nije potreban i često zbog sigurnosnih razloga i nepoželjan. Moguće je definirati jednu aplikaciju koju će korisnici koristiti za dnevne zadatke ili više njih u slučaju da je potrebno (Single-App kiosk, Multi-App kiosk). Više o svim mogućnostima doznajte OVDJE


LICENCIRANJE

AppTec360 rješenje se plaća mjesečno ili godišnje po uređaju, a cijena ovisi o rješenjima/funkcijama koje korisnik želi imati na raspolaganju. Minimalan broj uređaja je 25. Dolazi u dvije verzije, On-premise i Cloud. Cloud verzija se nalazi u podatkovnim centrima u Europi. ContentBox opcija dolazi sa 25GB prostora za pohranu. Dodatan prostor se može zatražiti uz pripadajuću naknadu. Za detaljnije podatke o svim verzijama, funkcijama koje su dostupne u svakoj od njih i cijene svake od njih možete doznati OVDJE.

 

  • altaro
  • altaro
  • altaro
  • altaro
  • altaro
  • altaro

 

Mobilgeräte und Firmendaten - Datenschutzkonform dank APPTEC360 MDM

Datum objave: 12.02.2019 12:15:37

Enrolling a device - AppTec EMM Tutorial

Datum objave: 09.10.2018 16:01:12

Free Mobile Device Management

Datum objave: 09.10.2018 16:00:17