Kontrola internet sadržaja

GFI

Kontrola vremena provedenog na internetu

Vrijeme provedeno na internetu, ako ga se ne kontrolira, može imati veliki utjecaj na produktivnost vaših zaposlenika, dovesti do sigurnosnih propusta, znatno povisiti vaše troškove i uzrokovati štetu ugledu tvrtke. kombinirajući filtriranje bazirano na aplikacijama sa kategorizacijom internet stranica, GFI WebMonitor vam pruža jedinstvene mogućnosti filtriranja i zaštite sustava. Kombinacijom navedenih tehnologija GFI WebMonitor vam pruža preciznu kontrolu nad aplikacijama koje vaši zaposlenici koriste i načinima na koji to rade.

Kontrolirajte mrežnu propusnost i korištenje internetom

Pretraživanje stranica poput Youtube kanala i provođenje vremena sa društvenim mrežama kao što je Facebook, može znatno usporiti protok podataka u vašem sustavu. GFI WebMonitor i njegove opcije kontrole internet prometa pomažu administratorima prilikom upravljanja protokom podataka, smanjujući tako operativne troškove. Intuitivno sučelje daje vam jasan uvid u količinu mrežnog prometa potrošenog u produktivne svrhe i koliko ga se troši na ne važne sadržaje. Preuzmite kontrolu definiranjem jasnih pravila potrošnje vašeg podatkovnog prometa.

GFI
GFI

Zaštitite se od preuzetog sadržaja i internet pretraživanja

Zaštita sustava od internet-baziranih prijetnji je ppriličan izazov za svaki IT odjel. Ignoriranje internet aktivnosti može dovesti do ozbiljnih infekcija zloćudnim softverima, sigurnosnih propusta i gubitka podataka. To može uzrokovati goleme troškove, pad produktivnosti, gubitak osjetljivih podataka i dodatne troškove saniranja štete. GFI WebMonitor štiti ugled vaše tvrtke primjenjujući tri anti-virusna modula kako bi zadržao sve štetne sadržaje što dalje od vašeg sustava.

 

Dodatne prednosti

Povrat investicije

Odmah ćete primijetiti porast produktivnosti, smanjenje vremena utrošenog na administraciju sustava i uklanjanje kvarova, kao i bolje iskorištenu mrežnu propusnost.

Društvene mreže

Facebook, Youtube i Twitter su jedni od najpopularnijih društvenih portala na internetu. Ali svakako nisu ono na što bi vaši zaposlenici trebali biti fokusirani za vrijeme radnog vremena.

Prijenosna računala

Zaštitite vaša prijenosna računala sa GFI Agentom. GFI Agent vam pomaže štiteći vaša prijenosnih računala kada zaposlenici borave van ureda.

Kategorizacija

Naša impresivna baza web stranica vam pomaže u zaštiti od popularnih i manje popularnih web stranica koristeći se sustavom kategorizacije web sadržaja.

GFI WebMonitor 2015

Datum objave: 02.05.2018 11:44:52