exinda Network Orchestrator

 

Exinda Network Orchestrator pruža cjelovito upravljanje mrežom i sustavima u oblaku osiguravajući organizacijama najbolju moguću kvalitetu glasovnih i video aplikacija, dijeljenih aplikacija i resursa. Praćenje podataka u stvarnom vremenu, objedinjena preglednost i preporuke bazirane na trenutnom stanju mrežnog prometa pomažu Vam da u stvarnom vremenu otklonite probleme i oblikujete mrežni promet kako bi osigurali najbolju moguću propusnost podataka za ključne aplikacije poput Skype for Business, Office365 i SharePoint-a. Exindu trenutno koristi preko 4000 organizacija u preko 80 zemalja diljem svijeta kako bi osigurali najbolje performanse, poboljšali korisničko iskustvo i smanjili operativne troškove mrežnog sustava.

 

Dok Exinda upravlja mrežnim performansama Vi se možete usredotočiti na korisničko iskustvo

Exinda SD-WAN Network Appliance brine se da Vaše podružnice imaju pouzdanu vezu visokih performansi s podatkovnim centrom na Vašoj centralnoj lokaciji i s ostatkom interneta, i sve to po iznimno prihvatljivim cijenama. Exinda Network Orchestrator je stvoren kao idealan alat za mrežne administratore koji traže jedno rješenje za upravljanje korisnicima, prometom, uređajima i aplikacijama. Možete omogućiti svakoj podružnici brzu internetsku vezu kombiniranjem nekoliko različitih cjenovno prihvatljivih tehnologija prijenosa podataka kao što je DSL, 3G, 4G itd. Ovako kombinirane internetske veze mogu biti i od različitih pružatelja usluga kako bi povećali pouzdanost konekcije. Upotrebom visoke propusnosti mrežnog prometa, Exinda SD-WAN može pružiti podružnicama pouzdanu vezu visokih performansi za samo dio cijene sličnih usluga inače pruženih od strane pružatelja internet usluga. Niže možete pronaći Exinda Whitepaper dokumentaciju u kojoj je detaljnije pojašnjeno kako Vam Exinda može pomoći da smanjite operativne troškove i povratite uloženo već unutar pet mjeseci.


Fizički ili virtualni uređaj

Exinda je dostupna kao fizički ili kao virtualni uređaj. Dodatne informacije o karakteristikama, sučelju i propusnim brzinama možete doznati odabirom pojedinih modela iz liste niže.


INFO WEBINARI

Uvod u Exinda Network Orchestrator. U ovom webinaru predstavljen Exinda Network Orchestrator, napravljen pregled tržišne konkurencije i vertikala za koje je Exinda namijenjena.

Exinda Network Orchestrator je posebno osmišljen kako bi pomogao mrežnim administratorima da ispune visoka očekivanja svojih korisnika kada su u pitanju performanse mrežnog sustava i aplikacija. Za razliku od tradicionalnih WAN rješenja koja se bave performansama aplikacija u skupovima izoliranih podataka (eng. Silos), Exinda koristi integrirani pristup koji nudi dijagnostiku, oblikovanje i ubrzanje prometa u jednom paketu.


Kombiniranjem jeftinijih tehnologija za prijenos podataka i nekoliko različitih pružatelja usluga možete osigurati brzu i pouzdanu vezu između centralne lokacije i podružnica

Exinda SD-WAN kombiniranjem više različitih tehnologija za pristup internetu kao što je DSL, Kabel (koaksijalni), LTE ili bilo koji drugi IP bazirani prijenos omogućava visoko propusne i pouzdane podatkovne kanale. Exinda SD-WAN se može implementirati na glavnu lokaciju (podatkovni centar) i na lokaciju podružnice kao što je prikazano na slici niže. Arhitektura ove vrste omogućava veliku brzinu IP komunikacije i prijenosa podataka između centralne lokacije i podružnice, i između podružnica.

U ovom primjeru imamo četiri ADSL linije koje zajedno pružaju kapacitet od 3 Mbps (4 x 768 Kbps) za sav odlazni promet (eng. upload) i 24 Mbps (4 x 6 Mbps) za sav dolazni promet (eng. download). Ove podatkovne linije su združene Exinda SD-WAN uređajem. Ovim načinom smo omogućili propusnost od 3 Mbps od podružnice prema centralnoj lokaciji i 24 Mbps od centralne lokacije prema podružnicama.

 

Doznaj više OVDJE.

Ako želi, podružnica može koristiti ovu 24 Mbps/3 Mbps vezu i za opći pristup internetu. Exinda SD-WAN uređaj na lokaciji podružnice može iskoristiti združeni kapacitet od 24 Mbps za sva izravna HTTP preuzimanja bez da se promet preusmjerava preko centralne lokacije. Tako korisnici na lokaciji podružnice mogu uživati u prednostima punih brzina prijenosa podataka (24 Mbps/3 Mbps).

 

 

Exinda Traffic Optimization Wizard

Datum objave: 11.09.2019 12:18:17

Prioritize Network Bandwidth for a Single Application

Datum objave: 11.09.2019 12:16:19

Minimize the Impact of Software Updates

Datum objave: 09.08.2019 10:06:58

Ensure Resources for Key Applications

Datum objave: 09.08.2019 10:06:37

Control Illegal Downloading

Datum objave: 09.08.2019 10:06:07

Troubleshoot Network Problems

Datum objave: 09.08.2019 10:05:34

How to Improve Office 365 Performance

Datum objave: 09.08.2019 10:05:10

How to Improve SAP Performance

Datum objave: 09.08.2019 10:04:49

How to Improve SalesForce Performance

Datum objave: 09.08.2019 10:04:21

How to Improve Skype for Business Performance

Datum objave: 09.08.2019 10:03:54