Sigurnosna pohrana podataka u oblak

SolarWinds Backup rješenje je namijenjeno svima koji se žele zaštititi od gubitka podataka i osigurati svoje poslovanje s dodatnom opcijom pohrane podataka u oblak. Rješenje se sastoji od centralne konzole za upravljanje svim poslovima sigurnosne pohrane i agenata koji se nalaze na računalima. U slučaju gubitka podataka pomoću sučelja Backup Managera brzo i jednostavno možete povratiti željene podatke. Svi podaci su zaštićeni enkripcijskim ključem i enkripcija se vrši prije slanja na cloud lokaciju. Samo korisnik podataka može pristupiti pohranjenim podacima i to isključivo pomoću svojeg enkripcijskog ključa.

Solarwinds
Solarwinds

Podatkovni centri

Kao globalna tvrtka SolarWinds je prisutan u preko 20 zemalja diljem svijeta i ima podatkovne centre u 15 zemalja. Solarwinds podatkovni centri osmišljeni su kako bi pružali sigurnost, pouzdanost i dostupnost. Svi podatkovni centri su odabrani kroz proces stroge analize fizičke razine sigurnosti, certifikata koje posjeduju, lokacije, skalabilnosti, sigurnosti i financijske stabilnosti organizacije. Svi podaci se šifriraju lokalno s AES 256-bitnom enkripcijom prije slanja na cloud lokaciju i dodatno su zaštićeni tijekom prijenosa pomoću TLS 1.2 protokola. Podatkovni centri za pohranu podataka pružaju 24/7 zaštitu koja uključuje biometrijske čitače dlana za svaka vrata i serverski ormar. Nadzorne kamere prekrivaju kompletno područje podatkovnog centra. Svi podatkovni centri su opremljeni s rezervnim sustavima napajanja.


Solarwinds

JEDNOSTAVNOST

Solarwinds rješenje je jednostavno za korištenje. Postavite i pokrenite vaš prvi backup u svega 10 minuta.

Solarwinds

SIGURNOST

Svi podaci su zaštićeno 256 bit-nom AES enkripcijom i dodatno TLS 1.2 protokolom prilikom prijenosa.

Solarwinds

BRZINA

Povrat podataka je brz i jednostavan. U svega nekoliko trenutaka možete povratiti izgubljene podatke.

Solarwinds

POUZDANOST

Solarwinds Backup garantira konstantnu dostupnost vaših podataka. S bilo koje lokaciju, u bilo koje vrijeme.


 

Solarwinds

 

Solarwinds Backup funkcije:

 

  • Server BackupServer Backup je dizajniran u svrhu zaštite svih Vaših servera (fizičkih/virtualnih) i ključnih aplikacija. Sve iz jedne cloud konzole.
  • Workstation backupSolarwinds Backup štiti Vaše radne stanice i pomaže u reduciranju vremena nedostupnosti.
  • Backup DocumentsBackup Documents Vam omogućava sigurnosnu pohranu svih ključnih korisničkih dokumenata. U slučaju Ransomware napada povratite Vaše dokumente iz oblaka.
  • Faster Backups & RestoreOptimizacijom poslova sigurnosne pohrane možete ubrzati postupak i smanjiti vrijeme izvršavanja. Dostupne tehnologije: True Delta deduplication, kompresija, promjene na razini blokova, podrška za velike datoteke, Backup Accelerator itd.
  • Bare Metal RecoveryPovrat podataka pomoću Bare Metal Recovery opcije u svega nekoliko koraka. Moguć povrat kompletnog stroja, puna Windows kompatibilnost, P2V povrat.
  • Virtual disaster recoveryBudite spremni na bilo što s automatiziranim sustavom za povrat virtualnih strojeva na Hyper-V ili VMware..
  • Security-Focused StorageVrhunski podatkovni centri s najvišim sigurnosnim standardima se brinu da su Vaši podaci sigurni i konstantno dostupni.
  • Archiving & VersioningSolarwinds Backup Vam omogućava da zadržite veći broj verzija pohranjenih podataka i da neke od njih po želji i arhivirate.

Kako Solarwinds Backup funkcionira?

Solarwinds Backup se sastoji od centralne konzole i agenata (Backup Manager) koji se instaliraju na računala za koja se želi vršiti sigurnosna pohrana. U konzoli se kreiraju korisnički profili ovisno o tipu računala (server, radna stanica), operativnom sustavu, tipu podataka (MS SQL, Exchange, Files & Folders) itd. Za svako računalo može se aktivirati i 'Local-speed vault' opcija koja omogućava da se prilikom prve pohrane podataka podaci osim u oblak pohrane i lokalno što kasnije ubrzava proces povrata podataka. Dodatno se može definirati opcija arhiviranja podataka, politika zadržavanja starijih verzija, kontrola potrošnje bandwidth-a i niz drugih naprednih opcija. Prilikom instalacije Backup Manager-a na računalo potrebno je definirati profil koji će se koristiti i enkripcijski ključ. Iznimno važno je da se enkripcijski ključ pohrani na sigurnu lokaciju jer bez njega povrat podataka nije moguć. Nakon što se pokrene i dovrši prvi posao sigurnosne pohrane putem e-mail stiže obavijest o uspješno/neuspješno odrađenom postupku a u Solarwinds backup konzoli možete pratiti detalje vezane uz svaki posao sigurnosne pohrane.

 

Solarwinds

 

NOVO U PONUDI

SolarWinds Backup dokumenata

 
 
 
 
 

SolarWinds Backup Vam omogućava sigurnosnu pohranu najbitnijih korisničkih dokumenata na svim fizičkim i virtualnim računalima u svega nekoliko klikova mišem. Sigurnosna pohrana se izvršava dva puta dnevno i podaci se zadržavaju do 28 dana na sustavu za pohranu. To znači da imate pohranjeno 56 različitih verzija iz kojih možete napraviti povrat.

 

Za sve dodatne informacije o SolarWinds Backup rješenju slobodno nas kontaktirajte - KONTAKT.

Solarwinds Backup

Datum objave: 04.07.2018 09:36:08