ALTARO MSP

Altaro MSP portfolio je idealno rješenje za sve IT tvrtke koje žele svojim korisnicima ponuditi uslugu zaštite i sigurnosne pohrane podataka. Sastoji se od Altaro VM Backup i Altaro office365 Backup rješenja. Bazirana na mjesečnoj pretplati rješenja omogućavaju nadzor i upravljanje nad svim poslovima sigurnosne pohrane virtualnih strojeva i sandučića e-pošte. Bez ugovornih obveza i skrivenih troškova. Altaro MSP je baziran na jednostavnom modelu mjesečne pretplate. Partner plaća samo za one virtualne strojeve/pretince e-pošte za koje vrši sigurnosnu pohranu.

Altaro MSP solutions

Spremni u svega nekoliko trenutaka, bez potrebe za kompleksnim konfiguracijama

Altaro MSP rješenja su jednostavna za konfiguraciju i korištenje. Bogata su funkcijama i pružaju napredne opcije sigurnosne pohrane i povrata podataka. Omogućavaju centralno upravljanje svim Vašim korisnicima, poslovima sigurnosne pohrane, povrata podataka i Offsite lokacijama. Altaro CMC konzola pruža jednostavan pristup Altaro VM Backup i Altaro office365 sučelju. Korisnik se može u bilo kojem trenutku prebaciti iz jednog sučelja u drugo jednim klikom miša. Administratorsko sučelje omogućava potpunu kontrolu nad klijentskim računima, postavkama partnerskog računa, preplatama i mjesečnim fakturama. Altaro VM Backup i office365 su Multi-tenant rješenja i omogućavaju kreiranje zasebnih računa za svakog od Vaših korisnika.

Altaro Admin konzola omogućava jednostavno upravljanje korisnicima i pruženim uslugama. Za svakog korisnika moguće je vidjeti koje su točno usluge aktivne i za koji broj servera, radnih stanica i office365 organizacija što znatno olakšava kontrolu sukladnosti sa SLA ugovorima. Altaro MSP konzola integrira i funkciju naprednog audita koja prikazuje popis svih poslova povrata podataka i sigurnosnih zapisa. Funkcija naprednog audita služi za provjeru sukladnosti sa zaštitom podataka i kao dokaz da su sve radnje izvršene unutar korisničkog okruženja u skladu s propisima o zaštiti podataka. Partner u svakom trenutku može prikazati sve povrate podataka, tko ih je izvršio i u koje svrhe. U slučaju office365 Backup usluge može prikazati svaki pristup pohranjenom korisničkom sandučiću, također s detaljnim podacima o osobama i vremenu pristupa pohranjenim podacima. Kao dodatna razina sigurnosti integrirana je i dvo-faktorna (2FA) autentifikacija za pristup Altaro MSP konzoli.


Preko 40,000 zadovoljnih korisnika.
Licenciranje po VM-u/pretincu e-pošte.
Izvanredna podrška.


WAN-Optimized Replication

Altaro MSP partneri sada mogu ponuditi svojim korisnicima i dodatnu uslugu WAN-Optimizirane replikacije. WAN-Optimizirana replikacija omogućava korisnicima vrlo brz oporavak pomoću repliciranog virtualnog stroja koji se nalazi na Offsite lokaciji. U slučaju bilo kakvog problema s infrastrukturom klijenta partner može podignuti replicirani stroj na Offsite lokaciji i omogućiti klijentima da nesmetano nastave sa radom. Ova opcija drastično smanjuje RTO - recovery time objective i trenutno je dostupno samo za Hyper-V platformu, ali će uskoro biti dostupna i za VMware okruženja.


Najbolja deduplikacija na tržištu

Altaro VM Backup pomoću Augmented Inline Deduplication funkcije drastično smanjuje zahtjeve za prostorom za pohranu podataka. Kada se usporedi s drugim proizvođačima na tržištu lako je zaključiti da se radi o najboljoj tehnologiji za deduplikaciju. Altaro deduplikacija se vrši nad svim poslovima sigurnosne pohrane i nije potrebno grupirati virtualne strojeve. Ušteda na prostoru je samo jedna od prednosti ove tehnologije. Augmented Inline Deduplication također ubrzava sve poslove sigurnosne pohrane i povrata podataka.

 

  • altaro
  • altaro
  • altaro
  • altaro
  • altaro
  • altaro

 

 

Altaro office365 Backup

Datum objave: 09.01.2019 15:32:16