Sigurnosna pohrana VMware i Hyper-v okruženja

 

ALTARO VM Backup je namijenjen sigurnosnoj pohrani virtualnih okruženja. Svojom jednostavnošću i intuitivnim sučeljem znatno olakšava postupak planiranja strategije sigurnosne pohrane, a kvalitetom osigurava da se kreirana strategija uspješno primjenjuje. Proizvod se jednostavno instalira i konfigurira te u svega nekoliko minuta možete kreirati vaš prvi posao sigurnosne pohrane podataka. Nudi vam se opcija automatizacije poslova sigurnosne pohrane i granularan povrat podataka.

Altaro VM Backup je rješenje namijenjeno tvrtkama sa 1000 zaposlenika ili manje.

Spremni u svega nekoliko trenutaka, bez potrebe za kompleksnim konfiguracijama

Altaro VM backup je rješenje namijenjeno sigurnosnoj pohrani virtualnih okruženja. Podržava VMware i Hyper-V okruženja. Instalacija je gotova u svega 5 minuta nakon čega možete kreirati svoj prvi posao sigurnosne pohrane. Altaro VM Backup nije rješenje za pohranu podataka u oblaku, prostor za pohranu potrebno je kreirati na vlastitoj infrastrukturi. Podržano je nekoliko različitih opcija, podatke možete pohranjivati lokalno, na Off-site lokaciju (podatkovni centar) ili na Azure. Za implementaciju Off-site sigurnosne pohrane potrebno je instalirati Altaro Offsite server. Za lokalnu pohranu to nije potrebno, lokalna pohrana se može vršiti na sustav za pohranu (storage), lokalne ili vanjske diskove, NAS uređaje. Točan popis svih podržanih opcija možete vidjeti OVDJE. Altaro VM backup se može instalirati na Windows 2008 R2 server ili noviji, ali i na Windows 7/8/10(64bit) operativni sustav.


Ransomware: A Survival guide

Altaro konstantno radi na sadržaju i korisnim informacijama koje Vam mogu pomoći u svakodnevnom poslovanju. Svi vodiči su dostupni i potpuno besplatni. Svu dokumentaciju možete pronaći na Altaro VM Backup stranicama.

Preko 40,000 zadovoljnih korisnika.
Licenciranje po Host-u, a ne po socket-u.
Izvanredna podrška.

Najbolja deduplikacija na tržištu

Altaro VM Backup pomoću Augmented Inline Deduplication funkcije drastično smanjuje zahtjeve za prostorom za pohranu podataka. Kada se usporedi s drugim proizvođačima na tržištu lako je zaključiti da se radi o najboljoj tehnologiji za deduplikaciju. Altaro deduplikacija se vrši nad svim poslovima sigurnosne pohrane i nije potrebno grupirati virtualne strojeve. Ušteda na prostoru je samo jedna od prednosti ove tehnologije. Augmented Inline Deduplication također ubrzava sve poslove sigurnosne pohrane i povrata podataka.


WAN-Optimized Replication

Altaro VM Backup v8 verzija nudi opciju WAN-Optimizirane replikacije koja omogućava korisnicima vrlo brz oporavak pomoću repliciranog virtualnog stroja koji se nalazi na Offsite lokaciji. Ova opcija je dostupna u Unlimited PLUS verziji proizvoda. WAN-Optimizirana replikacija omogućava korisnicima da kreiraju kopiju kopiju svog virtualnog stroja na udaljenoj (Offsite) lokaciji i prebace se na na nju u slučaju bilo kakvog problema s originalnim virtualnim strojem. Ova opcija drastično smanjuje RTO - recovery time objective i trenutno je dostupno samo za Hyper-V platformu, ali će uskoro biti dostupna i za VMware platformu.


LICENCIRANJE

Altaro VM Backup se licencira prema broju Host računala i prema broju virtualnih strojeva za koje će se vršiti sigurnosna pohrana podataka. Dolazi u četiri različite verzije i svaka od verzija ima određeni set dostupnih funkcija. Besplatna verzija omogućava sigurnosnu pohranu do dva virtualna stroja i zadržava starije verzije do 30 dana. Za detaljnije podatke o svim verzijama, funkcijama koje su dostupne u svakoj od njih i cijene svake od njih možete doznati OVDJE.

 

  • altaro
  • altaro
  • altaro
  • altaro
  • altaro
  • altaro

 

 

Altaro 8.1 verzija

Datum objave: 01.02.2019 08:49:27

Altaro CMC

Datum objave: 30.04.2018 13:22:03

Altaro v7 - napredne funkcije

Datum objave: 30.04.2018 12:11:08

Altaro VM Backup v7 - Instalacija i osnovne postavke

Datum objave: 30.04.2018 12:08:33