Proaktivni nadzor i održavanje sustava

SolarWinds RMM rješenje je namijenjeno svim pružateljima usluga nadzora i održavanja korisničkih sustava. Omogućava prelazak sa standardnog ''Break-Fix'' modela na proaktivno održavanje. SolarWinds RMM konzola pruža kompletan pregled korisničkog sustava u stvarnom vremenu. Upozorenja o potencijalnim problemima, bilo da se radi o problematičnim servisima ili poslu sigurnosne pohrane koji nije odrađen kako spada, stižu izravno na vaš mail ili putem SMS-a tako da u svakom trenutku znate što se točno dešava i možete reagirati na vrijeme. Dodatno, za većinu popravaka možete kreirati skripte koje mogu posao odraditi umjesto Vas.

 

Solarwinds

 

 

Solarwinds

Svi alati koje možete trebati iz jedne konzole

Nitko ne voli skakati između različitih rješenja svaki put kada je potrebno odraditi neki od zadataka. SolarWinds RMM konzola dolazi sa:

 

 • Network path visualizationVizualizacija mrežnog sustava koja olakšava detekciju problema u komunikaciji. Iznimno korisna kada se radi o komunikaciji s rješenjima u oblaku jer prikazuje gdje točno je došlo do prekida komunikacije.
 • Remote accessUdaljeni pristup računalima izravno iz konzole pomoću Remote Anywhere, Teamviewer ili Remote background tehnologije.
 • Automated monitoringAutomatizacija održavanja podrazumijeva nekoliko stvari. Prva je detekcija problema unutar sustava, druga je kreiranje upozorenja za specifične probleme i treća je kreiranje skripti koje je moguće pokretati prilikom određenih problema ili upozorenja.
 • Patch managementPrimjena sigurnosnih zakrpa nikad nije bila jednostavnija. Sustav omogućava kreiranje različitih politika primjene sigurnosnih zakrpa i upozorava u slučaju da neke od sigurnosnih zakrpa nisu preporučene za primjenu.
 • Data-breach risk intelligenceOmogućava analizu sustava i detekciju potencijalnih uzroka sigurnosnih proboja. Možete analizirati sustav i provjeriti sukladnost s PCI DSS regulativom ili napraviti PAN skeniranje.
 • Managed antivirusUnutar konzole se nalazi i Bitdefender AV rješenje koje Vam omogućava da željena računala zaštitite od virusa.
 • Web protectionWeb protection opcija omogućava zaštitu korisnika od prijetnji s interneta. WebFilter štiti od stranica sa štetnim sadržajem dok WebSecurity štiti od skidanja štetnog sadržaja na korisnička računala.
 • Backup and recoveryOpcija sigurnosne pohrane omogućava pohranu korisničkih podataka u oblak.

NOVO: NethPath

 

 • 24/7 Monitoring & History
 • Performance & QoS Monitoring
 • Network Visibility
 • Node/Hop Information

 

Bez obzira da li se vaše aplikacije nalaze lokalno ili u oblaku, razumijevanje mrežne komunikacije je osnovni preduvjet za pružanje kvalitetne usluge. NetPath opcija koristi naprednu tehniku analize mrežne komunikacije kako bi otkrila točnu putanju od izvora do odredišta čak kada to niti 'treceroute' ne može.

Solarwinds

 

 

SolarWinds RMM

30 dana TRIAL

 
 
 
 
 

Bilo da se radi o štetnom ili zlonamjernom softveru, krađi identiteta, DDOS napadu ili neovlaštenom preuzimanju datoteka, tvrtke se suočavaju sa zastrašujućim sigurnosnim izazovima koji predstavljaju doista zastrašujuće probleme za svakodnevno poslovanje. Daljinsko nadgledanje i upravljanje sustavom pruža više slojeva sigurnosti, uključujući najbolji antivirus u klasi, web zaštitu, detekciju uređaja, alate za nadgledanje mreže i sigurnosnu pohranu podataka kako bi osigurali adekvatnu zaštitu. Uključena je i analiza rizika kako bi otkrili sve sigurnosne propuste i na vrijeme uklonili propuste. Otvorite Vaš besplatni račun i isprobajte SolarWinds RMM rješenje potpuno besplatno!

 

Za sve dodatne informacije o SolarWinds RMM rješenju slobodno nas kontaktirajte - KONTAKT.