IT Distribucija s osobnošću

Uspješni MSP (eng. Managed Service Provider) programi - A la Carte

'A la Cart' ponuda omogućava korisnicima da odaberu jednu ili više usluga iz vaše ponude. Kroz komunikaciju s korisnikom potrebno je prikupiti informacije o korisničkom sustavu i odrediti tip usluge (ili kombinaciju više njih) koja najbolje odgovara njihovim potrebama. Svaki poslovni sustav je specifičan i prednost 'A la Cart' programa je ta što svaki korisnik kroz konzultacije s pružateljem usluga može odabrati tip usluge koja najbolje zadovoljava njihove potrebe.

Kako izgraditi uspješan MSP (eng. Managed Service Provider) program

Iznimno važna komponenta svakog MSP (eng. Managed Service Provider) programa je kreiranje dinamične kombinacija usluga. Specifični zahtjevi poslovanja, zrelost i financijska situacija mogu znatno utjecati na tip usluge koja najbolje odgovara potrebama korisnika. Prilikom kreiranja vaših usluga potrebno je uzeti u obzir sve navedene aspekte i kreirati ponudu kombinacijom različitih programa kako bi bili u stanju udovoljiti zahtjevima potencijalnih klijenata.

Altaro Physical Server Backup

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je dugo očekivano rješenja za sigurnosnu pohranu fizičkih servera u zadnjoj fazi razvoja i uskoro će biti dostupno na tržištu. BETA verzija proizvoda je trenutno vani i dostupna je za testiranje. Svi koji to žele, mogu se uključiti u Altaro BETA test program i isprobati novi proizvod za pohranu fizičkih okruženja.

 

Više informacija doznajte OVDJE.

Altaro verzija 8.4 Build 8.4.11

Altaro VM Backup verzija 8.4 je dostupna. Novost u Altaro VM Backup verziji 8.4 je mogućnost povezivanja Altaro VM Backup klijenata s Altaro Cloud Management konzolom koja se nalazi iza proxy servera. Također je dodana i mogućnost prilagođenih postavki GFS arhiviranja. Korisnici sada mogu odabrati koliko tjednih, mjesečnih i godišnjih starih inačica sigurnosnih kopija žele arhivirati na svojoj lokaciji.

 

Svoju verziju Altaro VM Backup rješenja možete preuzeti OVDJE.

Altaro verzija 8.1 - Podrška za Windows Server 2019

Altaro VM Backup verzija 8.1 je dostupna. Novost u Altaro VM Backup verziji 8 je funkcija optimizirane replikacije putem WAN-a, koja korisnicima omogućuje da se vrate i pokrenu stroj u minimalnom vremenskom razdoblju. Ova funkcija je dostupna u Unlimited Plus izdanju proizvoda i trenutno dostupna samo za Hyper-V platformu, ali uskoro će biti dostupna i za VMware.

Altaro VM Backup od verzije 8.1 podržava I Windows2019 server, koji donosi niz poboljšanja za virtualizirana radna okruženja. Važno je napomenuti da ključ za ver. 7 nije važeći za ver. 8, te ukoliko imate važeći SMA, možete ga nadograditi OVDJE. U slučaju da je SMA istekao možete kupiti nadogradnju ili obnoviti Vaš SMA. Više informacija možete doznati na našem TECH Blogu.

<< < Stranica 5 od 6 > >>