IT Distribucija s osobnošću

Altaro Endpoint Backup Beta verzija

BETA verzija Altaro Endpoint Backup rješenja dostupna je za testiranje. Altaro Endpoint Backup namijenjen je sigurnosnoj pohrani fizičkih računala (radne stanice, laptopi) i bit će integriran u Altaro MSP konzolu zajedno s pohranom za virtualne strojeve i fizičke servere. U prvoj fazi podržava sigurnosnu pohranu direktorija, datoteka i postavki radnih površina. Drugo izdanje pružat će Full image backup & Full Bare Metal Restore mogućnosti.

Kompletnim procesom pohrane i povrata podataka upravljat će se iz CMC konzole (kao i za Office365 Backup, VM & Physical Server Backup). Na partneru je da osigura prostor za pohranu na Microsoft Azure platformi.

 

ISPROBAJ ALTARO ENDPOINT BACKUP

 

Solarwinds Document Backup

Trebate jednostavno i učinkovito rješenje za zaštitu vaših poslovnih dokumenata? Solarwinds Documents Backup pohranjuje vaše podatke u oblak i u slučaju gubitka laptopa ili problema s ransomware-om omogućava brz i jednostavan povrat izgubljenih podataka. Proces pohrane je u potpunosti automatiziran i nema nikakvih ograničenja na količinu pohranjenih podataka.

Solarwinds Disc Encryption Manager

Solarwinds Disk Encryption Manager je nova funkcija unutar Solarwinds RMM platforme koja omogućava jednostavno upravljanje enkripcijom tvrdih diskova za veliki broj korisnika/računala. Enkripcijom tvrdih diskova možemo zaštititi korisnike od krađe ili slučajnog gubitka osjetljivih podataka. Primjena enkripcije idealna je u situacijama kada se radi o ključnim podacima ili podacima koji podliježu sigurnosnim regulativama poput GDPR, PII ili PCI DSS standarda. U teoriji to zvuči vrlo jednostavno, ali u stvarnosti može biti jako nezgodno i umjesto dodane vrijednosti može se vrlo brzo pretvoriti u dodatan problem za vas i za korisnike...

Novost u Nestec portfoliju - Liongard Roar

Roar automatizira kompletan proces analize korisničkih sustava i pruža detaljne informacije o ključnoj korisničkoj infrastrukturi i svim izmjenama unutar nje. Pomoću inspektora koji konstantno nadziru korisničku infrastrukturu Roar prikuplja podatke i šalje ih na lokaciju po Vašoj želji (ticketing sustav ili sustav za upravljanje dokumentacijom).

Uspješni MSP (eng. Managed Service Provider) programi - Fully Managed

Kada se radi o programima IT usluga, program upravljanih usluga (eng. Managed services) je program najviše razine. Sastoji se od svih usluga uključenih u program proaktivnih usluga, ali za razliku od programa proaktivnih usluga uključuje neograničenu podršku za fiksnu mjesečnu naknadu. To znači da je iznimno važno pravilno predvidjeti vrijeme potrebno za otklanjanje poteškoća i uračunati ga u mjesečni trošak prije nego što klijentu pošaljete svoju ponudu ili ugovor. Međutim i u ovom programu postoje određena izuzeća. Stvari poput rada na projektima, zamjene hardvera, oporavak sustava od katastrofa (poplava, požar, potres) i oporavak od sigurnosnih proboja su izvan dosega ovog programa. Svi problemi s korisničkim hardverom, softverom i mrežnim sustavom spadaju u program upravljanih usluga i otklanjanje istih potrebno je uračunati u cijenu ovog programa. Program upravljanih usluga prebacuje odgovornost za kompletno korisničko okruženje s korisnika u ruke pružatelja IT usluga.

<< < Stranica 2 od 5 > >>