Distribucija s osobnošću

Kako izgraditi uspješan MSP (eng. Managed Service Provider) program

Iznimno važna komponenta svakog MSP (eng. Managed Service Provider) programa je kreiranje dinamične kombinacija usluga. Specifični zahtjevi poslovanja, zrelost i financijska situacija mogu znatno utjecati na tip usluge koja najbolje odgovara potrebama korisnika. Prilikom kreiranja vaših usluga potrebno je uzeti u obzir sve navedene aspekte i kreirati ponudu kombinacijom različitih programa kako bi bili u stanju udovoljiti zahtjevima potencijalnih klijenata.

Thycotic osvaja 2019 Golden Bridge Award

Thycotic osvaja još jedno prestižno priznanje. Ovaj puta se radi o 2019 Golden Bridge Award priznanju za najbolje inovacije u PAM (Privilege Access Management) kategoriji. Čestitamo!

 

Detaljnije informacije možete pronaći OVDJE.

Altaro Physical Server Backup

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je dugo očekivano rješenja za sigurnosnu pohranu fizičkih servera u zadnjoj fazi razvoja i uskoro će biti dostupno na tržištu. BETA verzija proizvoda je trenutno vani i dostupna je za testiranje. Svi koji to žele, mogu se uključiti u Altaro BETA test program i isprobati novi proizvod za pohranu fizičkih okruženja.

 

Više informacija doznajte OVDJE.

Altaro verzija 8.4 Build 8.4.11

Altaro VM Backup verzija 8.4 je dostupna. Novost u Altaro VM Backup verziji 8.4 je mogućnost povezivanja Altaro VM Backup klijenata s Altaro Cloud Management konzolom koja se nalazi iza proxy servera. Također je dodana i mogućnost prilagođenih postavki GFS arhiviranja. Korisnici sada mogu odabrati koliko tjednih, mjesečnih i godišnjih starih inačica sigurnosnih kopija žele arhivirati na svojoj lokaciji.

 

Svoju verziju Altaro VM Backup rješenja možete preuzeti OVDJE.

Secret Server verzija 10.6

Secret Server verzija 10.6 je dostupna za korištenje. Nova verzija Secret Server proizvoda dolazi sa potpuno novim korisničkim sučeljem i nekoliko novih funkcija:

 

  • Workflows
  • Advanced session recording
  • Teams
  • FIDO2 (YubiKey) Authentication
  • Launcher Compatibility
  • Telemetry
  • Remote Password Changing
  • SDK
  • RabbitMQ Helper

 

Osim novih funkcija integrirano je i niz poboljšanja. Detaljne informacije o SecretServer 10.6 verziji možete pronaći OVDJE

<< < Stranica 1 od 3 > >>